ezhik

HP H240 Smart HBA Support (in HBA Mode)

30 posts in this topic

Tested the Dell H200, it's working right out of the boks, so it looks to be some problem with the H240, maybe the combinations of my hardware, not sure.

 

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

H240 support is very recent and very few users using one, AFAIK you're the 2nd, still strange that it works for one user an not the other.

 

The Dell H200 (or any of its LSI cousins) is currently the best 8 port controller to use with unRAID.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Is there any news regarding this? Is this HP H240 HBA card working fine with the newest release of Unraid? Just bought 1 for a near future build. 

 

According to the wiki it works sinds 6.3.2 so guess i'm save :)

Edited by RobinM
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

As @RobinM, I'd like to know if there is any news on the HP H240 HBM support.

I'd like to build a system containing 2-3 of these cards, and since they are rather affordable while beeing comparably performant, I'd like to opt for these cards.

 

As @RobinM already stated the official Hardware Compatibility List lists the H240 as working since unRAID v6.3.2, but what with @Tvede? (Btw. Any news from you @Tvede?)

 

Since we are at unRAID v6.3.5, I thought, I'D ask again.

 

Greetings,

RaEyE

 

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Copyright © 2005-2017 Lime Technology, Inc. unRAID® is a registered trademark of Lime Technology, Inc.