Sign in to follow this  
Followers 0
droidsteve

Docker disappeared/not showing up

6 posts in this topic

I had Plex docker installed and running. I updated it and it disappeared from the docker page. The folder was still there in the appdata folder. I tried to re-install it and it would complete successfully, but would not show up on the docker page. I tried 2 different Plex dockers with the same results. I rebooted unraid, and tried again, still not there....

 

any ideas?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update dynamix WebGui from plugins and try again.

 

Seems to have done it, thanks....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update dynamix WebGui from plugins and try again.

 

Fixed me as well! Thanks so much for your time.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, zachrybaker said:

Issue is back with latest version of system. 6.3.3 with webgui v2017.03.30

You have replied to a thread that is nearly a year old, and you haven't provided any useful information. Since nobody else is reporting the problem I would guess it is something specific to your configuration, which we know nothing about. Probably best to start your own thread and post your diagnostics.

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Copyright © 2005-2017 Lime Technology, Inc. unRAID® is a registered trademark of Lime Technology, Inc.