bigsing

Members
  • Content count

    94
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bigsing

  • Rank
    Advanced Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  1. Yep, I meant forward breakout cables. Sent from my Pixel using Tapatalk
  2. I recently purchased a LSI 9201-16i off eBay. I plugged the card into my test bench last night and verified that each SAS port recognizes 4 drives when using a reverse breakout cable. The drives i tested with included 2x250GB, a 1TB HDD, and 1 SSD. I was going to run a parity check as well, but is there any other testing I should do before I consider moving this card from my test bench into my main server? Also the cards BIOS version is 8.00.00.00 would I gain anything from updating this?
  3. LSI SAS9201-16i [SOLD]

    PM Sent
  4. Unraid unresponsive every Sunday

    I have the same problem after CA Backup runs on Monday morning. The system is unresponsive and I have to hard reboot. I'll turn on troubleshooting mode this weekend to see if I can capture anything. Sent from my XT1254 using Tapatalk
  5. Norco 4224 Thread

    Link fixed Sent from my XT1254 using Tapatalk
  6. Norco 4224 Thread

    Mine are typically between 22-25C since i migrated to the rack which is in my basement. I've also switched out the fans for these.
  7. Norco 4224 Thread

    Excellent! I've had mine for a year or so and it's the same config as yours. No issues with my backplanes. Now i just need to do a new build with new controller cards to fill it up :-)
  8. Norco 4224 Thread

    I agree that you'll be hard-pressed to find a wall-mountable rack. I have a floor standing rack with a set of these holding mine without issue.
  9. There is a script that the docker uses to pull the latest version number off the plex website. With the release of 1.0 Plex has also launched a new website, which probably involves a different URL location for downloads which breaks the updating process. Once the script is fixed the update should just happen as always.
  10. [Support] Linuxserver.io - NZBGet

    Sounds like you've tried everything but a delete of the container and a restart of the server. I had a different issue several weeks ago and I tried everything you did as well and deleteing the container, restarting, and adding the container back was the only solution that worked for me.
  11. [Support] Linuxserver.io - NZBGet

    Thanks for the quick response! I tried deleting the container and reinstalling but they didn't change anything. I tried firefox instead of chrome and am still having the same issue. I'll try restarting the PC later and if it still fails i'll do the reboot and then remove/reinstall the container again. This is working now after a restart of the server, thanks!
  12. [Support] Linuxserver.io - NZBGet

    Thanks for the quick response! I tried deleting the container and reinstalling but they didn't change anything. I tried firefox instead of chrome and am still having the same issue. I'll try restarting the PC later and if it still fails i'll do the reboot and then remove/reinstall the container again.
  13. [Support] Linuxserver.io - NZBGet

    I started experiencing a strange issue today, i had a script i needed to update in my /config share and i saved it forcing the app to restart. Now i can only access nzbget from my reverse proxy and can't through the IP address of my unraid machine to the same port. I didn't see anything of substance in the logs, any ideas where i can start looking for a root cause?
  14. [SOLVED] Which dropbox docker do you use?

    Do you have to relink it every time you restart the array? If not, would you be kind enough to post your config... I can't say that i've noticed the issue as i only restart the array when installing new unraid versions. I haven't used my dropbox since moving to 6.1.7, so i'll do some testing tonight and see what happens.
  15. [SOLVED] Which dropbox docker do you use?

    I use gfjardim's w/o any issues.

Copyright © 2005-2017 Lime Technology, Inc. unRAIDĀ® is a registered trademark of Lime Technology, Inc.