davekeel

Members
  • Content count

    88
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About davekeel

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  1. Thank you for confirming this chbmb - so now I think that I am beginning to understand! Fixed and learning!
  2. hmmmmm - "understand" is a strong word and probably not one I would use in this case! I know where to look though. I still don't really understand how, after I had created a "newdownloadsfolder" share that was cache only (and created complete/incomplete/watched folders).... Sab "knew" to map to this via /data. I guess that I must have entered these locations when I installed the docker and they were then passed to Sab?! Thankyou though
  3. Wow chbmb - I think that works! Great stuff - thank you! Amazingly helpful. Thanks again. Will tag as solved!
  4. Right - will take a look - thanks! ( not sure I'm sufficiently equipped to do too much but will take a look!) Thanks!
  5. Probably dumb of me but I can't find that anywhere .. where do I find this?! Looked everywhere I can think of!
  6. Thanks CHBMB - just looked .. .and it seems to me that the article is ensuring that the user ensures that the same "downloads" folder is used for all apps that are working together?! My problem is that I can't get Sab to download and process in the folders that I have made .. and the SAB docker has made its own folders based on the addresses in the folder descriptions ... whereas I want Sab to use the Cache only share that I have created for this purpose. And thanks yet again trurl - I forced an update to Sab and the run command is: root@localhost:# /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker run -d --name="binhex-sabnzbd" --net="bridge" -e TZ="Europe/London" -e HOST_OS="unRAID" -e "UMASK"="000" -e "PUID"="99" -e "PGID"="100" -p 8080:8080/tcp -p 8090:8090/tcp -v "/mnt/user/NewDownloadsShare/":"/data":rw -v "/mnt/user/appdata/binhex-sabnzbd":"/config":rw binhex/arch-sabnzbd 0e81bf641ad88c4843a1d23363f6e0312ad08f2ac47d8c677ea42f0a26bbc853 The command finished successfully!
  7. Hi - following a traumatic update to unRaid 6 (from 5) I am now attempting to install my first docker(s). I've started with Spaceinvader One's great YouTube tutorial. I can follow everything that he does until I get to the point of setting up folders in Sabnzbd. He suggests that you set up a Downloads folder on your Cache drive that contains complete/incomplete/watched folders. I simply can't do this?! In Sabnzbd, when I navigate to "mnt" nothing appears. If I hard-type "/mnt/cache/downloads/incomplete" this folder route is automatically made and appears in the config route ... /appdata/bin-hex sabnzbd/mnt/downloads/incomplete... which is what I do not want to happen. I have created a Downloads cache-only share but simply can't navigate to it from Sabnzbd folders menu... any advice gratefully received Thanks in anticipation
  8. tentatively putting Solved on this ... my unRaid has now run for almost 20 hours ... performed a full parity check, no ethernet problems reporting in any of the troubleshooting logs, and mangaged to stream a few things without a hic-cup. Still holding my breath - but to everyone who offered such great and helpful advice - thank you so much. Really good to know that such clever people are watching over your shoulder at such times!!!!!
  9. Thank you trurl - this is really becoming a good education for me - really wish I was a little calmer during the process though. Back up again now with two ethernet cables in play ... will try using it again and keep my fingers crossed.
  10. noticed that my mobo has two ethernet ports and so, belt and braces, have connected both of them up to the switch with new cables. Back up and running again but no idea how long for?! Holding my breath!
  11. Thanks - can see what you mean. Have tried a new port and a new cable - wonder if my motherboard is not compatible with 6?! Seem to recall reading somewhere that some MoBo's have ethernet problems?! Just rebooting and will try again and will update in a little while. Really appreciate all the help/advice so far.
  12. Just seen your responses by the way - thank you. I made the share called Cache (or cache) because I was getting totally confused when trying to first move from 5 to 6 and used some of the 5 config files .. but noticed that whilst I used to have a Cache share, it had gone when moving to version 6. I have since deleted it (I think?!) Sorry I can't be more clear/more technical ... struggling a bit with all of this. Just going to plug flash back in and try a new port for the network and hope that it makes a difference. Meanwhile can you see anything of interest in the files I just posted.. any more clues? Thanks again in anticipation
  13. Hi Squid- me again! It seemed to work OK for a few hours .. all the "no entry" signs dissapeared and so I started copying a few files/streamed a few files etc etc. Then it suddenly froze... all the files in my mac browser window dissapeared and the server would not respond to shutdown -h now .. had to pull the plug again. Have attached the two files from the flash drive here.... hope you can help! tower-diagnostics-20170319-1954.zip FCPsyslog_tail.txt
  14. Hi Squid - thanks for the instructions - it's started up OK following your guidance and the array has started. I've started to play around with files via my Mac and suddenly all of the folders locked (on a Mac it shows as a red "no entry" sign on the folder) whilst I was looking at them ... and any folder I try to open states "you cannot open 'folder name" because you do not have permission to see its contents". So - more strange behaviour. There are about 2000 folders and they seemed to be slowly locking all of them. Next they are now all appearing as unlocked ... I open one and then close it and they are all locked again?! Totally bizarre! Have attached files as requested! Keeping my fingers crossed that you can make sense of this! Thanks in anticipation tower-diagnostics-20170319-0953.zip FCPsyslog_tail.txt
  15. Will do - but going from bad to worse unfortunately. The server just totally crashed and wouldn't even respond to a "shutdown -h now" command, so had to pull the plug, It's now strugging to restart and stuck on "mounting disks" for the last 5 minutes. Very worrying but will do my best to get diagnostics to you. Thanks again
Copyright © 2005-2017 Lime Technology, Inc. unRAIDĀ® is a registered trademark of Lime Technology, Inc.