GreenEyedMonster

Members
  • Content count

    53
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About GreenEyedMonster

  • Rank
    Advanced Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  1. No one using Minetest? If not what are you using? How is it working for you guys?
  2. Hey guys, I can't seem to get Sonarr to search indexer with Hydra. Any ideas? This is driving me nuts. Figured it out! https://github.com/theotherp/nzbhydra/issues/609
  3. Can't seem to search for anything. Any ideas? This is the log from Pynab.
  4. I can't seem to get magnet links to work in with Deluge in blackhole setup with lazylibrarian. Any suggestions?
  5. Warning: file_get_contents(/sys/devices/platform/nct6775.656/hwmon/hwmon1/fan6_min): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.system.autofan/include/SystemFan.php on line 67Warning: file_put_contents(/sys/devices/platform/nct6775.656/hwmon/hwmon1/fan6_min): failed to open stream: Permission denied in /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.system.autofan/include/SystemFan.php on line 69Warning: file_put_contents(/sys/devices/platform/nct6775.656/hwmon/hwmon1/fan6_min): failed to open stream: Permission denied in /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.system.autofan/include/SystemFan.php on line 86 Any ideas guys?
  6. Can't wait to hear how VM's work on this!
  7. I'm waiting to see as well. If they come out with a dual cpu mobo... I'm sold!
  8. AMD Ryzen does support virtualization. As far as I have found.
  9. I have found why the install has not worked. I only have the install image after the install for boot. It is in my attached storage as it shows the space used. Any ideas?
  10. Hi this is because you have not put in the osk key so this error occurs this line in your XML should contain it <qemu:arg value='isa-applesmc,osk=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx'/> get the osk key and put it in the part where it says xxxxxxxxxxxx If you are not sure how to get the key please see here http://lime-technology.com/forum/index.php?topic=43816.msg519095#msg519095 After which it should work I'm a FOOL... figured it out. lol I miss typed the osk key.
  11. Hey guys, I am having this error pop up at the start. Sadly, it stops right there and reboots every single time. No idea what I am doing wrong! xml http://pastebin.com/KxZLhfMC I'm at a loss and I know for a fact i have the right osk key.
  12. Let me start off by saying... I have no idea how things work. With that said...Have you seen this update about how to get iGPU working in docker? I believe the next step is getting unRAID to let that happen? https://forums.plex.tv/discussion/comment/1334624/#Comment_1334624 Thanks!
  13. Any idea what setting I must have wrong? I am stumped!
Copyright © 2005-2017 Lime Technology, Inc. unRAIDĀ® is a registered trademark of Lime Technology, Inc.