dieter.seeger@nexgo.de

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dieter.seeger@nexgo.de

  • Rank
    Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  1. [SOLVED] DLNA/Upnp in Squeezebox LMS (Docker) not working

    Hi dlandon, many thanks, that was the problem. Now it`s working fine Best regards DIeter
  2. Hi all, I`m struggeling to setup DLNA/Upnp within Squeezebox LMS. Did anybody get the DLNA/UPNP plugin up and running, it´s Upnp/DLNA Media Interface V1 from Andy Grundman. LMS 7.9 is installed in a docker, Unraid version is 6.3.2. I`m trying to stream some audio files from jRiver to one of my Squeezebox Touch, but no DLNA devices are shown in jRiver. Same within the Buble UPNP App in Android. Other UPnP devices (e.g. an Oppo blueray player) are listed in jRiver, but without LMS. Any idea is very much appreciated.
  3. [SOLVED] DLNA Upnp with Squeezebox LMS not working

    Hi all, I`m struggeling to setup DLNA/Upnp within Squeezebox LMS. Did anybody get the DLNA/UPNP plugin up and running, it´s Upnp/DLNA Media Interface V1 from Andy Grundman. LMS 7.9 is installed in a docker, Unraid version is 6.3.2. I`m trying to stream some audio files from jRiver to one of my Squeezebox Touch, but no DLNA devices are shown in jRiver. Same within the Buble UPNP App in Android. Other UPnP devices (e.g. an Oppo blueray player) are listed in jRiver, but without LMS. Any idea is very much appreciated.
  4. Data Rebuild / Parity Sync stopped

    Thanks for your quick reply. I`m aware of this non ideal configuration, but it worked perfetly since years without any problem. I have 2 of this esata enclosures, with both the same problems occurs. I will try to change the esata interface card in the main server. Anyway, many thanks.
  5. Data Rebuild / Parity Sync stopped

    Thnat`s what I already did. Changed 3 new hard drives, all precleared without any issue, same with power and sata cables. I assume the problem is software related, the rebuild stops everytime after appr. 3 hours with an unmounted disk 2? Any further idears what the problem could be is very much appreciated, thanks
  6. Data Rebuild / Parity Sync stopped

    Many Thanks, but I don`t think it`s a cable problem. I`m using an external E-Sata Lian Li EX 503 enclosure (I hav e2 of them with same issue) and swapped hard disk 2 (Disk 2: WDC_WD40EZRX-75SPEBO_WD-WCC40LPEKVN) with hard disk 1 phyically in the Lian Li enclosure, but the problem still stys with disk 2. Any other suggestions, please :-)
  7. Data Rebuild / Parity Sync stopped

    Hi , my unraid server version is 6.2.4. One of my hard disks showed a red dot some time ago. When I tried to start data rebuild with a new drive ( 4TB same size as the old one), the data rebuild process starts for a couple of hours and finished with a red dot (drive not present again). The preclear process of this new drive finished without any issues. I alread changed the harddisk interface slot to exclude any physical problems, but the error is still the same. I attached the diagnostic file of my configuration. Any help to solve is welcome Best regards Dieter unraid-diagnostics-20161205-0922.zip
  8. Preclear GUI stopping

    Hi, I`m running unraid 6.1.9 without a problem, installed the preclear GUI plugin and the script itself. When I start the preclear GUI, a pop up windows is presented, but when I hit start, the following message is presented, without any further progress. ------------------------------------------------------- SMART Self-test log structure revision number 1 No self-tests have been logged. [To run self-tests, use: smartctl -t] SMART Selective self-test log data structure revision number 1 SPAN MIN_LBA MAX_LBA CURRENT_TEST_STATUS 1 0 0 Not_testing 2 0 0 Not_testing 3 0 0 Not_testing 4 0 0 Not_testing 5 0 0 Not_testing Selective self-test flags (0x0): After scanning selected spans, do NOT read-scan remainder of disk. If Selective self-test is pending on power-up, resume after 0 minute delay.$ Do you wish to continue? Capitol "Y", lower case "es" ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Does anybody have an idea what the problem could be. Many thanks in advance
  9. SNAP Plugin updated for unRAID Version 5.0

    sorry, in the meanwhile I found the issue. It the harddisk was formated with exFat and not ntfs It`s working fine now.
  10. SNAP Plugin updated for unRAID Version 5.0

    External Drive not mounting? What did I do wrong? I installed the latest SNAP 5.13, my Unraid version is 5.0. The installation including the ntfs was runnung smoothly without any problem. But when I try to mount an external 2.5 hard disk (usb) the drive will be detected without any problem. But I can`t mount the drive or share anything. Only the "drive is spiining" is shown in green colour. Best regards for your help
  11. Unraid 5.0 rc16 Can I replace 2 disk at the same time with larger disks and rebuild all data from the parity drive?
  12. [SOLVED] Plex Media Server - WDTV no streaming

    Hi, I`m trying to install the Plex Media Server 0.9.7.22 on my HP N40L with unraid 5.0 rc13 (same issue with 5.0 rc12a)The Plex media server is installed and is working, tested with a Windows Plex client. When I try to stream movies from my WDTV Live Streaming Media Payer (Gen3), I can see all movies, but not one movie can be streamed (DNLA is activated) to the WDTV client (showing only a rotating circle all the time). I have exactly the same Plex Media Server 0.9.7.22 installed on Openmediavault (same HP N40L hardware) and it`s working without any issue. Does anybody has any idea what`s causing the problem. ... The problem is fixed :-) I was a missing DNLA profile for the WDTV client. Plex was trancoding all HD videos all the time. I copied the existing DNLA profile xml file into the PLex cache directory, added a new WDTV DNLA xmp profile from here http://forums.plexapp.com/index.php/topic/39681-working-dlna-profiles/page-4?hl=%2Btranscoding+%2Boff#entry359092 , saved it in the Plex directory, which is in the cache drive in my case and now it is working without any problems.
  13. Cache Disk - User Shares

    I have exactly the same issue, slow write of appr. 35MB when files are copied from Windows7 to a user share with cache disk enabled. But when I copy directly to the cache disk, the transfer speed is 100MB. I tied it also with the latest unraid version 5.0 rc13. No additional plugins are installed and my system is a HP40L with 4M Ram. What is the difference between the 2 options "use cache disk=YES" and "use cache disk=ONLY"
  14. SqueezeBox Server 7.5

    Which is the best directory to install Squeezebox Server 7.7.1? Instead of /usr/local/slimserver which is the default, but the RAM is cleared with reboot. Used Unraid is V5.0 rc12a.
  15. User Share Backup to external USB Drive

    Many Thanks, but the backup drive is directly connected to the unraid system USB-port, therefor I`m looking for an backup solution in the unraid system itself. Without using any external WIndows computer Regards Dieter
Copyright © 2005-2017 Lime Technology, Inc. unRAID® is a registered trademark of Lime Technology, Inc.